Silvio de Castilie

Zoals je intussen wel weet, was Silvio de landheer van het de Castilie-landgoed en erfgenaam van het de Castilie-fortuin. Hij was de enige zoon van Fitzgerald de Castilie en Karena Jeanes.

De familie de Castilie behoort tot de vijf belangrijkste families in Engeland en daar is Silvio zich heel erg van bewust.

Bij de keuze van zijn bruid, Rachel heeft het feit dat ook zij tot een van de vijf belangrijkste families behoorde zeker en vast een rol gespeeld. Het mag gezegd zijn dat Rachel een aanzienlijk fortuin met zich meebracht en bovendien gaf het huwelijk Silvio extra status.

Zijn vader, Fitzgerald de Castilie was Bakoeni-vriendelijk en maakte zich vaak zorgen over de sympathieën van zijn zoon. Hij was tenslotte zijn opvolger. Daarom overtuigde hij de ouders van Rachel die goeie vrienden van hem waren ervan de hand van hun dochter aan zijn zoon te schenken.

Hoewel het huwelijk van bij het begin erg ongelukkig was voor zijn bruid, kregen ze na twee jaar huwelijk toch een zoon Lucas. Silvio zag in Deborah d’Andolfo de ideale match voor zijn zoon en verplichtte hem zich met haar te verloven. Wat de reden was voor zijn vastberadenheid om dit huwelijk te laten doorgaan, ontdek je in boek 2.

Zoals je wel al weet is Silvio de slechterik in dit verhaal. Hij verrijkt zichzelf door de uitbuiting van Bakoeni, erg tegen de zin van zijn vrouw die Bakoeni-vriendelijk is.


Kom zeker later nog eens terug. Ik heb nog veel verrassingen in petto…