Chris Edwardson

Wie zorgde er eigenlijk voor wie?

Het was de bedoeling dat Lucas voor Chris zou zorgen want hij was zijn tutor maar eigenlijk was het uiteindelijk Chris die meer voor Lucas zorgde door hem informatie door te spelen en Henriëtta boodschappen door te geven.

Lucas was al van bij het begin erg op zijn poulain gesteld. Zo waren zijn ouders ook lid van de orde van de eenhoorn en was Chris erg nieuwsgierig naar de alihoorns.

Als Silvio koning werd en Lucas kroonprins had Chris medelijden met zijn tutor. Hij werd voortdurend geschaduwd door zijn beveiligingsmensen en had geen enkele bewegingsvrijheid meer op school. Daarom besloot hij hem te helpen.

Chris was erg intelligent (zijn symbool was dan ook een uil) en kwam al snel op het idee om de beveiligingsmensen te beginnen vervelen met eindeloze verhalen over huiswerk, leerlingen en professoren. Geloof me. Hij was er goed in om saaie verhalen te vertellen… Iedereen zou ervan in slaap vallen.

In het begin irriteerde het Lucas. Hij wist niet wat hem overkwam. Zo kende hij Chris helemaal niet maar toen Chris merkte dat de beveiligingsmannen niet meer luisterden, legde Chris aan Lucas uit wat zijn strategie was. Lucas vond het briljant en prees zijn poulain.


Kom zeker later nog eens terug. Ik heb nog veel verrassingen in petto…