Felicia Sharazi

Felicia was een heel interessant personage om over te schrijven. Enerzijds was ze de minnares van Silvio en anderzijds was ze lid van de orde van de eenhoorn.

Maar hoe zat dat nu eigenlijk?

Felicia leerde Silvio kennen in zijn bar in Greylock. Ze deed toen mee aan de Britannia’s Belle missverkiezing. Silvio beloofde haar om zijn invloed aan te wenden om haar te laten winnen in ruil voor een nachtje met haar. Eerst twijfelde Felicia want zo was ze niet maar de roem lonkte en ze ging overstag. Ze won uiteindelijk de verkiezing en redeneerde dat Silvio haar hogerop kon helpen. Daarom werd ze zijn minnares. Ze wist op dat moment echter nog niet in welke vuile zaken Silvio betrokken was. Toen ze daarachter kwam, was ze razend maar ze mocht hierover niets tegen Silvio laten blijken.

Toen ze uitgenodigd werd voor een bijeenkomst van de orde van de eenhoorn, ging ze hierop in, deels om haar geweten te sussen en deels omdat ze van kindsaf Bakoeni-vriendelijk was.

Toen Silvio koning werd, verhuisde Felicia naar Liontown en opende er een bar “The Crown & Tap”. De bar werd een overweldigend succes.


Kom zeker later nog eens terug. Ik heb nog veel verrassingen in petto…