Andreii

Andreii was de zoon van Henriëtta en Lucas en werd vernoemd naar zijn grootvader.

Andreii was de kroonprins van Engeland en had duidelijk de blauwe ogen van zijn vader geërfd.

Hoewel hij kroonprins was, was Andreii een verlegen jongen. Daar maakte zijn moeder zich zorgen over. Andreii ging heel graag bij zijn grootmoeder Rachel op bezoek want dat betekende dat hij zijn beste vriendin Rosalina dan terug zag. Rosalina was in tegenstelling tot Andreii een durfal. Zij deinsde voor niets terug en die karaktertrek trok de verlegen Andreii erg aan.

Je vraagt je vast af wat het symbool van Andreii was? Wel, ik moet zeggen dat ik inspiratie heb voor nog een boek dus wil ik dat nog even in beraad houden.


Wil je een vervolg op het laatste Henriëtta-boek? Laat me dan weten waarom via onderstaand contactformulier.


    Kom zeker later nog eens terug. Ik heb nog veel verrassingen in petto…