Henry Poindexter

Was je verrast toen je er achter kwam wie Henry Poindexter eigenlijk was?

Bij de extra’s van Thomas Fitzroy (als je dit nog niet gelezen hebt, raad ik je aan om daar eerst eens een kijkje te gaan nemen), zei ik dat je misschien wel meer over hem te weten zou komen bij de extra’s van boek 9. Dan is dat nu het moment want hoe gaat het natuurlijk verder.

Kroonprins Andrew en Thomas Fitzroy hadden een relatie tot Thomas Fitzroy dacht dat kroonprins Andrew dood was. Thomas vluchtte met zijn familie naar Vincorra en bleef daar wonen.

Kroonprins Andrew was intussen teruggekeerd naar Engeland als Henry Poindexter, de nieuwe adjunct-stafchef van Harvie.

Nu is het natuurlijk de vraag of Andrew als Henry Poindexter op zoek gaat naar zijn verloren liefde? Uiteindelijk zijn ze door de omstandigheden jarenlang van elkaar gescheiden geweest.

Het antwoord daarop is ‘ja’. Van zodra Henriëtta de ware identiteit van Henry Poindexter kent, gaat hij naar Vincorra om zijn oude liefde op te zoeken. Thomas Fitzroy is in het begin razend maar na een tijdje beseft hij wel wat hij al die jaren heeft gemist en na het lezen van de boeken koelt hij af en blaast hun relatie nieuw leven in.

Nu is het natuurlijk wel zo dat Thomas Fitzroy nu in Vincorra woont en Henry Poindexter in Engeland. Hoe lossen ze dit op?


Kom zeker later nog eens terug. Ik heb nog veel verrassingen in petto…